Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

sso fakt není extrémistická strana....tak proč se nechytá??? Vždycky chytí nějakou vcelku rozumnou myšlenku a dotáhne ji ad absurdum...tím ji politicky zabije. Pár vyhraněných za každou cenu má modlu, ale státu to moc neprospělo....fakt tohle chcete?;-)

2 0
možnosti
PS

P35e98t91r 12S16k66á25c97e10l

28. 10. 2013 20:48

Myšlenka si vždy utržila ostudu, když se uchýlila od záměru.

1 0
možnosti
PS

P59e10t62r 31S96k54á11c45e50l

28. 10. 2013 20:46

V Polsku většina koncesionářů nezaplatila poplatek a tak provoz televize uhradil stát. U nás některé strany mají v programu zrušení poplatků. I v tomto ohledu je potřeba změnit systém (volba Rady ČT aj.) a bude líp.R^

0 0
možnosti
Foto

svatá prostoto...a ten stát? To nebyly jejich prachy?

0 0
možnosti
AF

Vážený autore, máš sice pravdu, ale podívej se, kolik zaměstnanců mají privátní média a kolik jich parazituje ve veřejnoprávních. Vždyť tam je minimálně 60 % zbytečných - jde hlavně o zasloužilé exsoudruhy a ti přece nepůjdou pracovat ručičkama.

0 0
možnosti
Foto

A vůbec nejde jen o média. Stejné to je ve státem vydržovaných úřadech, které dávno ztratily smysl, (ministerstvo průmyslu ap.)

2 0
možnosti
Foto

Víte, takhle je to s vámi, Svobodnými, pořád. Jsem také názoru, že stát má být velmi, ale velmi štíhlý. Jenže likvidovat veřejnoprávní médium s odvoláním na vojenskou stabilitu je šíleně povrchní.

Co takhle přírodní katastrofa?

Co v případě epidemie?

A co v jiném podobném případě?

Soukromá média nemusí vyjít vstříc v potřebném rozsahu.

Je to drahý špás, uznávám, ale nějaké centrální médium je nutné.  Nemusíte souhlasit, zkuste o tom jen přemýšlet.

3 1
možnosti
Foto

Soukromé médium - bude-li elementárně mravné - předá stejnou informaci. Centrální médium je jen politicky zneužitelný nástroj. A teď jsme to zaznamenali měrou vrchovatou.

1 0
možnosti
Foto

Nepochybně, když neplní veřejnoprávní úlohu. Při posledních volbách to ukázala v plné nahotě. Nebyla nestranná, nebyla objektivní. Ukázalo se, že veřejnoprávní média jsou jen převodovou pákou některých stran za veřejné peníze.

A když tak o tom uvažuji, není důvod mít ani politické strany za veřejné peníze. Proč bych měl platit existenci třeba socialistů, když jsem liberál (či naopak).

5 0
možnosti
PK

Státní, fuj - teď se říká veřejnoprávní medium není nikdy ideální, už jen milion lidí milion názorů - pokud jde o hodnocení. Ale až jeden nebo dva Babišové všechny skoupí, to bude líp? Asi ANO. Pochybuji.  Stejné se stranami. Vaše falešné pojetí svobody nechápe, že vládci si vždy ohnou o to víc politický systém pro sebe a z toho vyplývající důsledky. Takže Váš příspěveček na socany, komouše je možná menší zlo. Viďte to dialekticky jako .........

1 0
možnosti
TK

Je hnus, že lidé, kteří TV nemají, přesto platí poplatek.

0 0
možnosti
Foto

No ni. A třeba ti, co si koupí čisté CD k archivaci vlastní práce, zaplatí OSA autorské poplatky za čisté médium jen proto, že by si MOHLI zaznamenat autorské dílo. Velbnosti, to je hodně veliký hnus!

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS