Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak zrovna u potravinářských výrobků bych ten papír docela uvítala. Sice nedává jistotu, že je maso ze zdravého chovu, že nebyl narušen řetězec skladování (či jak se tomu správně říká), ale tu pravděpodobnost o něco zvyšuje. Taky zvyšuje pravděpodobnost, že mi ho neprodává zloděj, který porazil cizí dobytek. Nebo někdo, kdo to maso koupil v Rumunsku. Jistotu samozřejmě nemám nikdy, ani když má papír.

7 4
možnosti
Foto

A jak víte, že ten papír je právě na maso, které zrovna prodává?

7 2
možnosti
Foto

Pane autore, mluvíte mi z duše. Také jsem to včera zaregistroval a spadla mi čelist. A dovedu si představit, jak teď budou poučení nováci buzerovat prodavačky kvůli papíru. TV Nova zlikvidovala živnostníka, se kterým byli jistě lidé sokojeni a vedení si mne ruce, jak mu krásně stoupá sledovanost. Připadalo mi to jako štvanice v 50. letech. Zřejmě příprava na povolební uspořádání.

20 2
možnosti
Foto

KARMA. R^

Idiotští reportéři to šikovně hrají na vyděšené prostinké lidičky a manipulují veřejností.

Jenda věc je, že tito "novináři", kteří s vykulenýma očima a s počínající hysterií v hlase nám sdělují, že Franta zašlápl Pepíkovi kuličku do písku, a on zdrcený Pepík tak hru o skleněnku nedohraje... To je zoufalství a ukázka manipulace s lidmi. Vždyť to říkali v TELEVIZI!!!!

Druhá věc je, že doslova debilizmus v praxi nám předvádí Evropská Unie svými nařízeními, které jdou doslova proti lidem. Co si mají obyčejní šmudlové co dovolovat pěstovat svoji zeleninu, svoje králíky a nebo dokonce nedej Bože, "uspořádat" domácí zabiječku.

Víte o tom, že píchnout si doma svého čuníka je již Evropskou Unií zakázáno? Víte o tom, že semínka třeba na mrkev, nebo okurky jsou povinně zaregistrována - dle rozhodnutí Bruselu - v "Unijním registru odrůd" a pokud třeba převezmete od souseda zahradníka pár semínek jeho okurek, již porušujete vyhlášku EU? Zatím tedy ne zákon, ale jde to s námi hodně z kopce. Chcete snad jít do basy, protože si vezmete od souseda pár vajec, nebo jablek a ony nebudou otestované, oštmplované a "opapírované" od EU?

SAKRA do háje s tímhle. ;-O

24 4
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik