Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

pavlli

11. 4. 2012 10:19
Auta

Snad ve vsech vetsich evropskych mestech se snazi uprednostnovat ty kteri se prepravuji pesky, na kole nebo treba na bruslich. Jen my tady v Praze jsme chytrejsi....postavime jeste vic silnic a bude vic aut a urcite se potom z Prahy stane jeste lepsi misto k ziti:-/

Pro doplneni, auto mam a samozrejme, kdyz treba jedu na nakup do nejakeho obchodaku na kraji Prahy/za Prahou, tak ho pouziju. Ale po meste s nim nejezdim, ponevadz nejsem kokot!

0 0
možnosti
MH

dipous

21. 3. 2012 11:19
Zajímavé...

0 0
možnosti
MH

dipous

21. 3. 2012 11:27
Re: Zajímavé...

...svobodní mi přišli vždy jako rozumná strana s osvícenými názory, holt v každé straně jsou rozumnější a hloupější. Dost mě proto překvapil názor autora. Nechci Vám přesvědčovat o někoho pravdě, či nepravdě, ale evidentně jste cyklojízdy ani protesty nepochopil...bohužel. BTW jsem velmi aktivní řidič, jakožto i cyklista, pracuji v soukromém sektoru, nejsem v odborech ( to jen kdyby někdo, něco ;-)

0 0
možnosti
KZ

h@luzak

21. 3. 2012 9:12
nepochopení?

Snad jsem dobře pochopil, že pan Špoljarič nemá nic proti cyklistům - jen se mu nelíbí jejich "boj" s ostatními účastníky provozu na pozemních komunikacích. Věřím, že i pan Špoljarič má v bytě nebo ve sklepě kolo, které občas použije :-).

Pokud jde o návrhy typu "zvednout pupkatým řidičům zdravotní pojištění" - tak proč ne, pokud to dává smysl (u pojištění!). Byl bych všemi deseti pro změnu zdravotní daně na skutečné zdravotní pojištění. Ať si pokrytí a pojistné svobodně sjedná pojištěnec a pojišťovna. Jen mám pocit, že podobně, jako u řidičů více hrozí kardiovaskulární potíže, tak zas u cyklistů zase víc hrozí polámané kosti.. Otázkou je, kdo by nakonec to zdravotní pojištění měl dražší ;-)

1 0
možnosti

jarinka

21. 3. 2012 6:59
Cyklisty a chodce

všemožně podporovat! Takové lidi bych zvýhodnila například nižšími odvody na zdravotním pojištění nebo bonusy. Břichatým pantátům, kteří každé ráno jen bezhlavě naskakují do aut, bych naopak jejich smradění zkomplikovala.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

21. 3. 2012 7:04
Re: Cyklisty a chodce

jenom proto, ze vy nemate na auto ani na benzin nesmi tim autem jezdit ani nikdo jiny ?

2 0
možnosti
II

Igor Indruch

21. 3. 2012 2:04
V Praze (i jinde)

je přeautováno. A to jsem celkem vášnivý motorista. Ale ve městech je to průser, zvlášť v těch větších. Určitě by se to mělo řešit a provoz automobilů nějak omezit. Ano, nějakým hnusným restriktivním opatřením. Protože lidé jsou halt pohodlní, sobečtí a bezohlední a prostě tím autem jedou, i když by nemuseli. Výsledkem pak je, že se v centrech větších měst nedá pomalu dýchat a když člověk opravdu tím autem potřebuje někam pro něco zajet, trvá mu to neskutečně dlouho, protože všechny ulice jsou beznadějně ucpané.

Jestli akce, jako je ta v článku popsaná, mají nějaký smysl, to je druhá věc.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

21. 3. 2012 7:06
Re: V Praze (i jinde)

a o tom, kdy nekdo "musi" jet autem, a kdy "nemusi" rozhoduje prosim pekne kdo ... nejaky ten "moudry strycek stat", "fseholid", nebo se tohoto narocneho ukolu hodlate zhostit vy osobne ?

3 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik