Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

twin

31. 1. 2012 11:43
Billboardy u silnic?

0 0
možnosti
T

twin

31. 1. 2012 11:46
Re: Billboardy u silnic?

Ve všech slušných evropských zemích nejsou. V Anglii se dokonce respektují i historické aleje stromů či kamenné zídky podél silnic. Platí tam, že řidiči se mají přizpůsobit krajině a nikoliv obráceně. A snad právě proto tam panuje mezi řidiči daleko větší ohleduplnost a vážn ých dopravních nehod je podstatně méně než u nás.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 1. 2012 10:20
Jo, jo

Jste svojí nesoustředěností mimořádně nebezpečný řidič. A popíráte to obdobně (nesmyslně), jako alkoholik fakt, že po několika pivech se zdvojnásobí reakční doba a zúží periferní vidění. (Ostatně - to také zjistili v nesmyslných pokusech, že.)

0 0
možnosti

oldiess

31. 1. 2012 11:41
Re: Jo, jo

klid, autor naivka se nepřizná, že je na billboardech nějak finančně zainteresován, jinak by takovej blábol nezplodil

0 0
možnosti
VP

Live_in_the_death

31. 1. 2012 7:54
Tak takhle jsem se dlouho nezasmal

je zajimave, že v normálních zemích, kde úředníci myslí hlavou a ne peněženkou, tak kolem cest je pusto a prázdno. U nás je jedním z nejvíce zkorumpovaných úřadů ŘSD, kdy ministerstvo před léty chtělo odstranit nelegální a nebezpečné billbordy, kdy je jich většina, tak tvrdě narazilo. Tady jde především o to, že billboardy jsou postaveny nelegálně anebo stojí tam, kde nemají.

2 0
možnosti
ZK

SID09

31. 1. 2012 10:26
Re: Tak takhle jsem se dlouho nezasmal

Proto taky musel Bárta odstoupit, neb to všichni ti "podnikatelé" a korupčníci napojení na státní kasu a pozemky nemohli rozdýchat. !!;-D

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

30. 1. 2012 21:45
Právo řidiče nebýt rozptylován je nezpochybnitelné.

Od 1. ledna 2013 bude platit nová vyhláška, která umožní výrazně snížit stavy vysoké zvěře. V některých regionech, kde je zvěř přemnožena, to bude až na desetinu současného stavu. Jistý problém spatřuji v migrujících ptácích. Naštěstí i zde se blýská na časy. Nařízení EU umožní od roku 2014 odstřel již nad územím okolních zemí, takže ani toho se konečně nebudeme muset obávat. Jako naprostou samozřejmost považuji vykácení všech alejí lemujících silnice 1. a 2. třídy. Zde musím naše zákonodárce pochválit. S masivním kácením již bylo započato. Bohužel, bude trvat několik let, než se podaří zcela tento relikt minulosti odstranit. V neposlední řadě vzpomeňme spoře oděné dívky. Zatím se nedaří uzákonit nařízení, na základě něhož by bylo nošení sukní nad kolena trestné, ale i zde je naděje.

1 0
možnosti
N

NewDorianGray

30. 1. 2012 21:53
Re: Právo řidiče nebýt rozptylován je nezpochybnitelné.

Co se posledního bodu týče, přiznávám, že stále pokulháváme za vyspělejší kulturou arabského světa, kde žena musí být zahalena zcela a dodržování tohoto ustanovení, které je v zájmu nás, řidičů, přísně kontroluje náboženská policie. Bohužel, na něco podobného si budeme muset ještě pěkných pár let počkat. Buďmě rádi alespoň za to vystřílení divoké zvěře, ptactva a vykácení naprosto nevhodně vysázených lesů, které překážejí ve výhledu řidiče.

1 0
možnosti
JF

jarri66

30. 1. 2012 21:37
Nebezpečí

těchto železných monster spočívá spíše v tom, že tvoří nebezpečnou překážku kolem silnice a smrtelná zranění při nárazu do něj. Jezdíme kolem nich 20 let, humbuk je to velký, ale nic moc se neděje. A velké nebezpečí je v tom, že když na nich před volbami uvidíme známe ksichty , jak nám slibují ještě lepší budoucnost poté , co jsem si narazil kostrč v díře na silnici a na plnou nádrž si vzal doplňkovou půjčku, mohla by nás ranit mrtvice.

0 0
možnosti
SRD

sucipej roznec druhy

30. 1. 2012 21:22
Co si z toho mame odnest?

Ze billboardy jsou vlastne fajn? Kdyz je na sto metru silnice dvacet reklam/billboardu a pet znacek, tak proste neni mozne to v nejake rozumne rychlosti vsechno vyfiltrovat a vyhodnotit a riziko prehlednuti nejake znacky se nepochybne zvysuje.

2 0
možnosti
MP

Martin5.35

30. 1. 2012 22:03
Re: Co si z toho mame odnest?

Jestli máte problém rozlišit značku od reklamy, radši za volant nesedejte.

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik