Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jirka1965

22. 11. 2011 10:06
Když říkám, že to je bílé, tak je to bílé.

V textu jsem našel následující tvrzení:  "Vládní opatření jsou pro-korupční, jelikož stát zvyšuje daně" Je to vydáváno jako obecný fakt. Tento fakt ale obecně neplatí. Mezi státy s absolutně nejnižší mírou korupce se řadí státy severní Evropy - Finsko, Švédsko, Norsko. Daně jsou v těchto státech tak vysoké, že si to ztěží dovedeme představit. Navíc je i všichni platí. Úředníci a politici přerozdělují daleko více financí než je tomu u nás a korupce žádná. Hlavně, že víte, jak na to. Netvrdím, že nemáte v něčem pravdu, ale když řeknu A, měl bych dodat i B.

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 11. 2011 7:08
Dotace jsou zlo.

Mám takový neblahý dojem, že berou nejen všichni ředitelé oněch Úřadů regionálních rad v celé ČR - a nejen oni, ale i jejich vysoce postavení podřízení. Je to prostě takový dotační úřad, založený na stejném principu  jako úvěry v 90 letech u našich bank.!!

0 0
možnosti
R

raks

22. 11. 2011 5:28
to je jenom jeden z názorů

pan Michálek taky mohl sedět na MŽP a odsouhlasovat penězovody do soukromých kapes a dělat kariéru ministru za státní peníze. Poté byl vláčen bahnem a vyhozen. Každý má možnost buď konat se svým svědomím nebo držet s partou gaunerů. A je to jenom otázka osobní statečnosti, co si vybere. Kdo se cítý býti vlkem, bude s nimi výti. Jinak ještě stále může opustit smečku.

1 0
možnosti
SN

kuča

22. 11. 2011 6:39
Re: to je jenom jeden z názorů

:-)...........................pro raks ...........! R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik