Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

17. 6. 2011 7:43
To jako

myslíte  vážně s těmi levnými a kvalitními službami? To si snad děláte p.del 8-o. Máme jedny z nejdražších telekomunikačních služeb v Evropě.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

17. 6. 2011 10:08
Re: To jako

Plný souhlas. Napadlo mě totéž.R^

0 0
možnosti
DN

ZZZZZZZZ

17. 6. 2011 7:04
Lek

Jediny lek je privatizovat vse co jde a zrusit monopoly - podivejme se jak dnes vcelku dibre funguje autobusova doprava. Kdyby Telecom mel monopol na internetove pripojeni tak vetsina naroda se stale pripojuje dial-upem a movitejsi by mozna meli ISDN za 20 tisic mesicne. 

Samozrejme privaztizace by musela probihat PRUHLEDNE bez obvyklych rozkradacek a vydelovani jen vynosneho majetku (napr. v pripade dopravnich cest pro vlaky aby to nedopadlo jak privaztizace vodaren, ze)

0 0
možnosti
PH

petrph

17. 6. 2011 7:02
nevím jak kde

Ale já se setkávám pouze s reklamou na rychlý, kvalitní,a levný internet,a totéž mi nabízejí i dealeři kteří mi volají na pevnou linku či mobil, ba dokonce někdy i troufale zvoní u dveří. V okamžiku kdy projevím o službu zájem  (a já bych opravdu rychlý, kvalitní,a levný internet), a zeptám se jaké skutečné technické parametry mi můžou poskytnout, tak po pár minutách diskuze s jejich technickou podporou náhle zjišťují že prý jsem trochu dál vzdálený od ústředny O2 než se sluší, tudíž mi náhle nikdo z nich ten internet ani rychlý ani kvalitní ani levný nabídnout nemůže....A takhle už to běží víc jak 10 let....:-(

0 0
možnosti
DN

ZZZZZZZZ

17. 6. 2011 7:14
Re: nevím jak kde

Najdi si nejakeho bezdratoveho poskytovatele, dostanes antenu a pojedes 10Mbps. Ja mam jak toto, 2Mbps dosahuje minimum, v noci i pres tech 10Mbps (nevim jak je to mozne). Mam i O2-TV v centru prahy (stare draty) tam si sahnu tak na 1 Mbps 2Mbps max (ale nesmim mit u toho pustenou O2TV ktera se streamuje). A TV samotna bezi v pohode ale HDTV to nezvlada.

0 0
možnosti
R

raks

16. 6. 2011 23:13
jak Vás toto mohlo napadnout?

Proč by si generální ředitelé a další desítky obyčejných ředitelů a jím podobných měli nechávat ujít půl milionové platy?

To s ekonomikou nemá nic společného, to je o politickém rozhodování. Na devět miliard ztráty ČD příspívají i ti, co už třicet let nejeli vlakem. Však jim hejtmani přiklepli na deset let další smlouvy. To se zvrátil nedá, pusťte to z hlavy.

To byste mohl zrovna tak chtít, aby slunce vycházelo na západě:-)

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 6. 2011 23:09
Špatné hospodaření vlády se týká i pracujících v soukromém

sektoru. I oni mají být v podstatě okradeni o nároky vyplývající z dlouholetého placení odvodů. To už rovnou může Kalousek zkonfiskovat úspory v bankách. V 90. letech k tomu za pomoci inflace již došlo.

V soukromých firmách jde spíš o to, že odbory bývají často omezovány nebo dokonce zakazovány, obojí samozřejmě v rozporu se zákonem. Komu se cokoliv nelíbí, hned letí, bez ohledu na nějaký zákoník práce. Ale i těmto pracujícím jednou může dojít trpělivost.

0 0
možnosti
JD

Judge Dredd

16. 6. 2011 23:06
:-)

;-D;-D;-DR^R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik