Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tyhle hysterické výlevy ideologismu jsou přesně to, proč se "Svobodní" nepřehoupnou přes 1%.....nedokážou se osvobodit ani od svých dogmat. Politika je o možnostech, příležitostech a kompromisech.... ideologická klišé to nespasí i když pro mladé a neklidné jsou asi cool.

Chorvatsko žije z turismu......a přes řadu objektivních negativ EU si prostě spočítalo, že vstup do Unie je pro ně plus. Měli se Vás nejdřív zeptat?;-DRv

1 3
možnosti
Foto

Až na to, že ty plusy poslední dobou ubývají. Až na to, že to nějak přestává obecně v EU ekonomicky vycházet. Jediné kliše vydím ve věte: "ono se to spočítalo, že vstup do EU je plus".

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že naši papaláši už dávno chápou, zač je Brusele loket, proto se jí tak drží. A další pobírači dotací se do vlády derou

2 0
možnosti

Nějak nechápu, proč by občané v demokratických státech měli provádět ozbrojené revoluce. Tam, na rozdíl od totalitních systémů, rozhoduje občan ve volbách. Vlastně chápu, že strana, která se pyšní výsledkem 0,2 % hlasů, velmi touží po ozbrojeném uchopení moci. Naštěstí proti takovým zasáhne policie a když bude potřeba, i armáda.

2 1
možnosti

Protože EU není demokratický stát ani demokratická instituce?

4 0
možnosti

čekáte na den, no tak čekejte dle libosti až do aleluja ;-D

2 1
možnosti

Neni co dodat, vyborne napsano, uz aby to bylo. EU a Brusel si v nicem nezada se SSSR a Moskvou, bohuzel. EURvRv

3 0
možnosti

Umí Svobodní něco jiného než stále odněkud vystupovat? Ale proč až za cca 10 let, až vyčerpají vstupní výhody? Proč ne hned?

2 6
možnosti

Moc Vašim teoriím tomu v dohledné době nevěřím. Neznám alkohol, který by se jmenoval rakije, kromě té chorvatské. Asi narážíte na náš problém s rumem, řekl bych, že to je jiný případ - náš rum se jmenuje stejně jako alkohol zahraniční, akorát, že ten náš se dělá z něčeho úplně jiného. Ne, že bych nad tím krokem EU jásal, ale tohle u rakije Chorvatům nehrozí. O reguleci zbraní ze strany EU opravdu nic nevím, tady asi předjímáte, co by e mohlo stát, kdyby. Regulace ze strany EU opravdu jsou, ale s tím tam Chorvati jdou. Nevím, jestli si Chorvati  uvědomí, že úplatky z EU v podobě vyšších dotací v prvních letech se za pár let začnou nevyplácet, protože EU se o nové státy stará poměrně dobře a peníze do infrastruktury tam opravdu plynou a u nových států platí, že po přijetím dostávají mnohem více než odevzdávají do společné kasy. My jsme byli takto zvýhodňováni minimálně 8 let - a ač kdekdo EU kritizuje, tak je to vidět.

4 2
možnosti
Foto

ano, my jsme byli takto "zvýhodňováni". Kéž by k nám nepřišlo ani euro. Nevznikly by totiž tak mocné korupčnicko-podnikatelsko-politické mafie, nebylo by z čeho.

6 0
možnosti

J83a72n 80J76o12š57t

30. 6. 2013 18:40

Tak teď nám v EU chybí jen Albánie a Kosovo a jsou všichni fašistickonacističní pohůnci v kupě. Halt "někdo" může páchat genocidy posvěcené EU a NATO a "někdo" se nesmí ani bránit !!! Spravedlnost prostě neexistuje.

P.S. Milí spoluobčané až si nabalíte na cestu paštiky, věnujte alespoň tichou vzpomínku všem mrtvým a ze svých domovů vyhnaným ciilistům v celé Jugoslávii. Možná že váš domácí na Jadranském pobřeží má jejich krev ještě na rukách.

2 5
možnosti

pokud znáte dějiny tak v nich zabruste. Poslední napětí v tomto prostoru zavinili Srbové. Ovládali armádu a měli ji dobře vyzbrojenou. To chorvati nemohou tak tvrdit. na začátku konfliktu se vlastně bránili a pak přešly do útoku a nakonec válčil každý s každým, ale hlavně všichni proti Srbsku. Nejkratší válku v této oblasti mělo pouze Slovinsko, které se omezilo na pár přestřelek s Chorvatskem, ale jinak se konfliktu nezúčastnilo.

 S dějinami se nedá jen tak zacházet i když se jedná o občanskou válku v Jugoslávii

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik