Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To budse krása, až se turisté na Václaváku budou cpát narcisy a tulipány. Jistě na takový zážitek z našeho města jen tak nezapomenou. Asi stánkaři platili malé výpalné některým existencím, tak se ony existence postaraly, aby stánky zmizely...

1 2
možnosti

Ta paní  radní Udžanija, mě opravdu zaujala, Je totiž fakt,že ani po roce 1948 či 1968 Sověti přímo v zastupitelstvech nebyli. Ale to, že je benevolontní k tomu sexu bych ji zase až tak nevyčítal, možná to souvisí s tou její krajankou - bývalou pornohrečkou co tady chce asyl, prostě tam se to tak nebere

5 5
možnosti
Foto

Jsem Ostravák. Pokud jedu jednou za čas do Prahy, vždycky jsem přivítal, že jsem mohl na Václaváku večer sníst jednoho "oškliváka", protože fast foody byly zavřené. Nyní jsem však zaznamenal nový jev - než jsem došel od Můstku ke "koňovi", byl jsem osloven celkem 5x "slečnami" s nepokrytou nabídkou k sexuálnímu potěšení. Jelikož je mi dobře známa moje fysiognomie, šlo nepochybně o nabídku k obchodnímu vztahu a nikoli lidskou přitažlivost.

Možná by radní Udženija mohla začít omezováním těchto aktivit spíše, než rušit něco, co je svým způsobem počestnější způsob obživy.

15 0
možnosti

Nový jev? Ty holky tam postávají od roku 1990 a navíc bych řekl, že dneska už mnohem méně než v těch devadesátých letech. Ale já se zase po Václaváku v noci moc netoulám. V těch devadesátých letech však jsem tam byl pracovně dosta často.

2 0
možnosti

A komu přesně to prostranství pod stánky patří? Pokud městu, tak nevidím sebemenší problém v tom, že si město samo určí, co na tom prostranství chce mít. To přece není žádný zásah do veřejné soutěže. V opačném případě bych si mohl provozovat stánek s čímkoli, kdekoli se mi ve veřejném prostoru zlíbí, a to byste asi nechtěl, že? Ostatně, není mi úplně jasné ani to "prioritizování cyklistiky na úkor automobilové dopravy". Kolik se vynakládá na údržbu silnic a kolik na cyklostezky?

4 7
možnosti

Máte pravdu v tom, že o místě rozhoduje majitel a ten si určuje co na něm bude. Ovšem město je specifický majitel. Majitelka není paní radní, ale zastupuje majitele.

Tyto stánky tam stojí mnoho desetiletí a tvoří i určitou tradici a kolorit.  Možná by bylo na místě se zeptat občanů zda zde chtějí stánky s klobásami či květinami. Ale myslím, že kdyby nebyl o stánky s klobásami ze strany lidí zájem skončili by sami. A v případě nedostatečného počtu stánků s květinami by docela určitě vznikly další i bez nařízení paní radní.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS