Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Brno po druhém smazání

20. 5. 2012 6:04
Jsem zemědělec

a i proto volím Svobodné. Samozřejmě, že mi není jedno, že po zrušení Zelené nafty přijdu ročně o víc než milion Kč, jenže jde o to, že pokud by se v praxi prosadil kompletní program Svobodných, velmi bych na tom vydělal (a se mnou všichni spravedliví lidé). Např. by se výrazně snížily tzv. transakční náklady , k tomu i daně, snad i dumping staré patnáctky.

Po zrušení Zelené nafty mě bude velmi zajímat, kolik parazitů zmizí z Celní správy, mně alespoň ubude nechutná agenda.

Ještě k tomu dumpingu: Eurohujeři, vysvětlete mi, jak je možné, že litr vína z Itálie, který stojí v nákladech 30 Kč, se do ČR dováží za 4 Kč a prodává v Makru za 20 Kč. EURv

1 0
možnosti

ffanaj

19. 5. 2012 9:24
Karma!

Dávám Vám za pravdu a myslím si, že p.Babiš svým vulgárním slovníkem přitahuje jen jemu podobné a tím, že se tak rád  hanlivě zmiňuje o Svobodných je zviditelňuje a to pro ty slušnější voliče.

0 0
možnosti

asi tak

18. 5. 2012 18:16
nesmysl?

představte si, že konkurenční firmy ve vašem oboru dostanou při nákupu materiálu vráceno 50% nákupní ceny a výsledný produkt prodají překupníkovi, který bude bude produkt prodávat 30% pod nákupní cenou.

připádá vám to jako nesmysl?

tak si představte že ještě někdo příjde s nápadem, že vy a jen vy si nebudete moc odečíst ani dph

to jen abyste pochopil jak si stojí český zemědělec proti francouskému

0 0
možnosti

asi tak

18. 5. 2012 17:17
ještě jednou když to soudruh autor maže

zemědělci chtějí pouze srovnatelné podmínky s konkurencí. máme jednotný evropský trh a nekdo má dotace a někdo ne. u nás jsou dotace nízké a ještě je chce vláda rušit. to pavažuji za cílenou likvidaci našeho zemědělství.

strana svobodných má celkem rozumný program, bohužel všude se najde idiot co dokáže hnát správnou myšlenku do extrému, aniž by bral v uvahu okolnosti, které nemůže ovlivnit

0 0
možnosti

other_side

18. 5. 2012 19:10
Re: ještě jednou když to soudruh autor maže

ano

0 0
možnosti

other_side

18. 5. 2012 16:07
To mě fascinuje,

že tu nějaký bloger řekne půlpravdy, plno lidí tomu uvěří (krátkozrací lidé) a hned je vynášen do nebes. Proč když se řekne A neřekne se i B? Kdo z áčkařů si dal tu práci a porovnal podmínky českého zemědělce a zemědělce třeba z rakous? Když už jsme teda v tej únii, proč by se nemělo měřit všem (zemědělcům) stejným metrem? To by mě teda jako fakt zajímalo. Český národ je zvláštní národ. Myslí ale nemluví, a když mluví, tak mluví to co si myslí většina, ať je to správně nebo špatně.

2 0
možnosti

MS-fanousek

18. 5. 2012 16:25
Re: To mě fascinuje,

A to je přesně téma, které mi vrtá hlavou. Jak je možné, že je levnější dovézt okurku ze Španělska, když tady mají zemědělci zelenou naftu, výrazně nižší cenu práce, nižší náklady za pronájem půdyatd.

1 0
možnosti

Tulák123

18. 5. 2012 15:43
Naopak

Ta blokáda je správně mířená. Mnoho lidí si toho asi nevšimlo, ale každý nese odpovědnost za to, koho poslal do posl. sněmovny/senátu atp. Tahle garnitura je u moci jen proto, že lidi volili zásadně podle toho, co jim daný politik/strana slíbil na úkor ostatních, tak si toho snad i pár lidí všimne.

0 0
možnosti

aljavX

18. 5. 2012 15:58
Re: Naopak

hm, a koho volili ti zemědělci !? Pokud prokážou že nevolili ty co pro biopodvod zvedli ruku, tak a´t

0 0
možnosti

naruzichapodnebesy

18. 5. 2012 14:42
Konečně

si někdo všiml a nahlas vyslovil, že protikorupční spasitel pan Babiš je jedním z největších příjemců dotací ve státě (nebo možná úplně největším?) a že jeho slova o nápravě věcí v naší zemi (a že tu je toho shnilého opravdu dosti) nemohou znamenat nic jiného než snahu ještě si to pěkně pojistit. Opravdu si někdo myslí, že si největší příjemce dotací za ničení motorů nekvalitní bionaftou podřízne pod sebou větev a začne prosazovat něco jiného než vlastní zájmy???

Takže děkuji a R^

1 0
možnosti

TYGR.NET

18. 5. 2012 14:21
Eroze půdy.

Nejlepší na tom je, že jsme dostali pokutu od EU za erozi půdy. Vláda to sváděla na Kuministy, že za socialismu se nevhodně střídaly plodiny. Ehm, za to dnes se střídají jedna radost. Je třeba si uvědomit, že nemáme většího zlata, než je orná půda a podle toho bychom se k ní měly chovat, ale jak je vidno, natištěné kousky papíru jsou pro určitou skupinu důležitější, než mít co do úst. Tento postoj jsem nikdy nechápal a ani ho chápat nechci. Dnes na polích stavíme sluneční elektrárny, městečka, překladiště a když už se něco pěstuje, tak je to řepka. Na tohle jednou šeredně dojedeme. Ale co, když jsou pro Vás důležitější jiné mamony, a hodláte nadávat na zemědělce, tak si nadávejte, já se za ně raději postavím.

0 0
možnosti

other_side

18. 5. 2012 14:10
Milej pane podnikatel,

váš názor je hezký, tož nelení a dojdou na pole s motyčkou okopávat brambor, daj tomu aspoň měsíc na statku, kolem krav, polí, luk, naroděj pár telat, vypíšou pár lejster, voni budou mluvit jistě jinak, za ten měsíc.

0 0
možnosti

other_side

18. 5. 2012 14:13
Re: Milej pane podnikatel,

a pak, za ten měsíc tady na českém dvorku, dojedou za hranic, k němcovi, tyrolovi, a zkusej si další měsíc tam, třeba poznaj ten rozdíl.

0 0
možnosti

Inzheim

18. 5. 2012 14:08
Je jisté, že

zemědělská lobby je velmi silná a Rusín neznámého původu zneužívá mizerné zákony už dlouho,, vypečení tzv. zemědělci se už dávno nenadřou, jak jejich chudí rolníci=předkové,, na podzim nasejí lány žlutého zlata soudruha Babiše v červenci sklidí, nechají 2 a půl měsíce odpočinout, zorají, nasejí Babišovo zlato a tak furt dokola.

Soudruh Babiš nerad přiznává 30 miliard, nepřiznává dalších řekněme 120 miliard---- tzv. zemědělci-- obraťte se na svého tátu Babiše, on vám rád přispěje a na normální plátce daní se račte vybodnout !!

Vojenská lobby kopíruje úspěchy zemědělské !!

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2939x
Jsem krajským místopředsedou Strany svobodných občanů v Praze.

Seznam rubrik